Wat is Bengrip?

Bij Bengrip weten we dat de echte financiële dienstverleners aandacht hebben voor de klant en geen tijd hebben om het kantoor te digitaliseren. Daarom bieden wij een methode waarbij processen worden geautomatiseerd terwijl de business gewoon doorgaat. Zo krijgen de klanten wel de moderne ondersteuning die ze verwachten. Want als alle bijzaken en randprocessen goed geautomatiseerd worden, hou je tijd over voor de klant.

Wij hebben meer dan twintig jaar ervaring in de verzekeringswereld.

Bel ons gerust. Altijd leuk om met collega’s te spreken!

Onze Specialiteiten

Digitale Groei

Wij brengen assurantiekantoren naar digitale volwassenheid. Daarmee doelen we op een verstandige en uiterst moderne strategie om in toenemende mate het kantoor te automatiseren. Dat geldt voor alle commerciële processen als ook alle administratieve processen.

Online Marketing

Wij bouwen zeer succesvolle online marketing activiteiten. Met meer dan 20 jaar ervaring in de verzekeringswereld weten wij exact hoe je zelfs verzekeringen online moet behandelen.

Brand Strategy

Concrete uitwerking van een merk en beleving, en de vertaling hiervan naar alle raakpunten met de klant. Onze Brand Strategy richt zich op de brede aanpak voor het hele kantoor. Ook, maar niet alleen, onine.

Admin Flow Automatisering

De verzekeringswereld bestaat uit veel administratieve processen. Wij werken samen met kantoren om steeds meer stappen te automatiseren. Dit levert niet alleen een enorme efficiëncy slag, maar vermindert fouten en verhoogt de klanttevredenheid.