Meewerkstage

Meewerkstage Social Media

Krijg jij het warm van Facebook, Instagram en andere social media-kanalen en ben je op zoek naar een all round stage die daarbij aansluit? Ben jij een aanpakker en een zelf-starter? Iemand die best al iets weet over hoe je mensen op Facebook enthousiast kunt maken? En wil je tijdens je stage al het verschil maken? Dan is Bengrip op zoek naar jou!

Facts

Ingangsdatum: bespreekbaar
Duur: min. 3 maanden met tussen 20 en 30 uur/week
Werkplek: zelfstandig met eigen laptop, regelmatig besprekingen op kantoor Rotterdam en met regelmaat naar locaties van klanten.
Vergoeding: meewerkstage € 175,-/maand
Extra: kans om heel veel te leren van online marketing en het opzetten van een (eigen) bedrijf

Bengrip
Bengrip helpt verschillende ondernemers en bedrijven bij hun online marketing activiteiten. Sommige bedrijven vragen hulp bij de opzet van hun complete strategie, anderen hulp bij het adverteren via Facebook. Weer anderen willen alleen hun verhaal kwijt via social media. Bengrip helpt deze bedrijven met hele concrete adviezen en plannen, en meestal voeren we de campagnes voor ze uit.

Wij zoeken nu iemand die mee gaat helpen bij de uitvoer van de online plannen van deze bedrijven. Je mag meekijken en meedenken bij het maken van deze plannen. En vervolgens moet je echt aan de slag om ze ten uitvoer te brengen. Dit is dus ook het vinden en verzorgen van content, het opzetten van advertenties en daar waar nodig bijsturen. Je kunt op deze manier echt een expert worden van iets waar veel mensen belang bij hebben, en daar helpen we je graag bij. En je kunt natuurlijk werken waar en wanneer je maar wilt.

Functieomschrijving

Als meewerkstagiair(e) social media (maar mag ook als bijbaan) bij Bengrip bouw je mee aan de ‘online presence’ van een aantal bedrijven. Je leert om marketingdoelstellingen te vertalen naar concrete acties en om deze te vertalen naar handelingen op social media. Je functie bestaat uit het uitrollen van social media campagnes. Dit is het bouwen en verzamelen van content, meten, testen en bijsturen. Je realiseert je hoe belangrijk klantcommunicatie via social media is voor de resultaten van een bedrijf. Je weet inmiddels hoe je aan likes moet komen en je bent een grootgebruiker van social media. Jouw ideeën over social media-presence durf je uitvoerig te testen, te analyseren en te optimaliseren.

Jouw profiel

  • Wij denken aan 2e of 3e jaars HBO/WO-student met studierichting media, (internationale) communicatie, (online) marketing, bedrijfskunde of een vergelijkbare studierichting, of als je denkt dat je er met jouw achtergrond supergeschikt voor bent, laat het ons dan ook vooral even weten;
  • ‘Pro-actief’ is je middle name en dat is echt een vereiste! Alleen dan kun je zelfstandig aan de slag.
  • In woord en geschrift ben je een kei in de Nederlandse en Engelse taal.
  • Liefst studerend of woonachtig in omgeving Rotterdam, of bereid om regelmatig te reizen.
  • Je bent leergierig, initiatiefrijk, houdt van aanpakken en je durft hardop anders te denken.
  • Je bent betrouwbaar, positief ingesteld en zelfstandig.
  • Social media behoren tot je dagelijkse, favoriete bezigheden.
  • Als je de ambitie hebt om zelf een bedrijf op te zetten via internet is dat een voordeel.

Reageren?
Wil jij veel leren over het krachtig toepassen van social media en herken jij jezelf in het stageprofiel? Reageer voor 31 januari! Vertel ons in een beknopte mail waarom jij dé stagiair(e) bent voor Bengrip en stuur deze met je C.V. naar career@bengrip.com (onderwerp ‘Stage social media’). We’ll be in touch!